Честит празник, колеги!

Честит празник, колеги!

Уважаеми колеги,

отправям най-искрените си поздравления по случай 7-и април – Световния ден на здравето и професионален празник на здравните работници.

Благодаря Ви за всеотдайните и неуморни труд и грижи, които полагате всеки един ден за опазване здравето и живота на хората, въпреки изключително тежките и рискови моменти, в които работим през последната една година.

За любовта, с която изпълнявате професията си, за разбирането, с което подхождате към всеки един наш пациент, за увереността, силата и надеждата, които им вдъхвате.

Горд съм, че „Комплексен онкологичен център – Пловдив“ е едно от най-добрите болнични заведения в страната не само заради техника и условията, с които разполагаме, а и заради Вашия професионализъм и всеотдайност.

Пожелаваме Ви здраве, удовлетвореност от работата и много енергия, за да изпълнявате важната мисия, на която сте се посветили – опазване здравето на хората. Работете, изпълнени с вяра и оптимизъм.

Вие сте тези, на които стотици дължат живота си! Не го забравяйте и бъдете горди от това.

Приканвам Ви точно в 12,00 часа на днешния празник да запазим минута мълчание в памет на всички наши колеги, загубили битката с Covid-19.

Честит празник, колеги!

Доц. д-р Пламен Фотев, д.н.
Управител
“Комплексен онкологичен център” – Пловдив