„Една от 8” в КОЦ – Пловдив

„Една от 8” в КОЦ – Пловдив
Съобщение към всички дами, които страдат от диагнозата Рак на гърдата

На 11 септември 2017 г. КОЦ – Пловдив ще бъде домакин на фондацията на Нана Гладуиш „Една от 8” в знак на подкрепа и съпричастност към заболяването Рак на гърдата.
Събитието ще се проведе в двора на Втора база на КОЦ – Пловдив (гр. Пловдив, бул. ”Александър Стамболийски” № 2А) на 11.09.2017г., от 11:00 часа и е част от проекта „Сърдечни приятелки”, който в рамките на 6 месеца ще обиколи 25 града в страната и ще предостави възможност на пациентите и техните близки да получат полезни съвети как да преминат по-леко през диагнозата.
На събитието присъстващите могат да получат индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, съвети за хранене по време на лечение и съвети от професионален гримьор, както и да се запознаят с техники за справяне със стреса и арт-терапии
Екипът на „Розовият кемпер” на „Една от 8”се състои от жени, преминали през диагнозата „рак на гърдата”, които ще дадат съвети на пациентите от първо лице как да преминат през диагнозата. Освен тях екипът се състои от гримьор и психолог, всеки от които ще даде полезни съвети на дамите как да преодолеят неудобствата, свързани с лечението и да поддържат високо качеството на живот.
Комплимент към присъстващите ще направи кулинарният блогър Толик, който ще посрещне пациентите с вкусни хапки и кафе.
„Розов кемпер” на „Една от 8” е част от проекта „Сърдечни приятелки” и в рамките на шест месеца ще обиколи 25 града в страната.
http://ednaot8.bg/